ExCie

De ExCie organiseert een aantal tripjes naar grote toernooien waar je de professionals kunt zien schitteren. Chip & Charge gaat op bezoek bij de volgende proftoernooien:

ABN AMRO

Het ABN-AMRO World Tennis Tournament vindt zoals ieder jaar plaats in Ahoy Rotterdam. Ook dit jaar zal Chip hier, samen met vele studententennisverenigingen uit heel Nederland, op 14 februari massaal naar afreizen om de spelers aan te moedigen en te genieten van twee mooie wedstrijden. Er staan ieder jaar weer prachtige namen onder de deelnemers zoals Nick Kyrgios, Alexander Zverev, Jo-Wilfried Tsonga en zelfs Roger Federer. Omdat we natuurlijk echte studenten zijn, zullen we beginnen met een borrel in Ahoy. Vervolgens zullen we de avondwedstrijden bijwonen om na afloop met z’n allen een groot feest neer te zetten in één van Rotterdams gezelligste kroegen.

Davis Cup

Het Nederlandse team heeft in Canada helaas de play offs verloren voor de kwalificatie, maar kan zich in november proberen te plaatsen voor de finaleronde. Meer informatie hierover zal nog volgen!

Roland Garros

Samen met zusterverenigingen Fellenoord and Veracket verzorgt Chip & Charge ook in 2019 weer een reisje richting Parijs. Het zal je aan niks ontbreken wat het reisje naar misschien wel het mooiste tennistoernooi wat er bestaat. De kosten waren afgelopen jaar rond de 125 euro, dat is inclusief tickets, overnachting en busreis! Oefen je ‘Bonjour’ en ‘Ca va’ dus maar vast, voordat je in Parijs zit!

ExCie 2018 | 2019
Tristan van Affelen | Voorzitter
Hannah van Goor
Michiel Oling
Anouk Verburg

De ExCie is te bereiken via excie@chipencharge.nl