Nieuws

Carrière diner - 17 maart!

PR-commissie

Heb jij geen zin om zelf te koken? Of ben jij voorzichtig al aan het nadenken over je carrière? Meld je dan nú voor het carrière diner! Wat is het carrière diner?

In samenwerking met NoNoMes organiseert Chip&Charge een diner waarbij bedrijven en studenten de mogelijkheid krijgen om met elkaar in contact te komen. Tijdens het drie-gangen diner gaan werknemers en studenten met elkaar in gesprek over verschillende onderwerpen. Tussen de gangen door krijgen deze bedrijven ook de kans om een korte presentatie te houden. Bedrijven die voorlopig aanwezig zullen zijn:Ivoren Wachters, Casa 400, Van de Bron Amsterdam, Traisi en InContril. Na afloop is er uiteraard nog een aansluitende borrel! Dit diner vindt donderdag 17 maart plaats in de sociëteit van NoNoMes te Warmoesstraat 121.

Dus heb jij zin in een gezellige avond met lekker eten, een drankje én de mogelijkheid om op een professionele manier met bedrijven in contact te komen!? Schrijf je dan nu in voor het carrière diner!

Kosten bedragen €5,-