Nieuws

Winter Open Toernooi: 30 jan - 7 feb

Open Toernooicommissie

Van 30 januari - 7 februari 2016 vindt de tweede editie van het Chip & Charge Winter Open Toernooi plaats. Na het daverende succes van vorig jaar kunnen we ons de winter niet meer voorstellen zonder het beruchte, maar bovenal zeer gezellige tennisspektakel. Tijdens dit toernooi zullen er dubbels en mixes worden gespeeld, waarna er elke avond een wilde activiteit op de planning staat. Op vrijdag en zaterdag zullen we de ijsbloemetjes buiten zetten en feesten tot we glijdend naar huis zullen moeten. Het thema van de week is Dirty Disney's Winter Wetness, wat betekent dat je Olaf vaak zult zien, en de kleine zeemeermin is vastgevroren! Het Chip & Charge Winter Open 2016 wordt mogelijk gemaakt door Ivoren Wachters.

Dus zoek snel een partner en geef je op via toernooi.nl. Doe dit uiterlijk 15 januari en dan beloven wij dat het een geweldige week gaat worden! Om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten like onze facebook-pagina en zet je aanwezig op ons event!

LET OP: Heb je problemen met inloggen op toernooi.nl of nog geen KNLTB-pasje aangevraagd? Stuur een mailtje naar bestuur@chipencharge.nl dan wordt dit in orde gemaakt! (Vermeld er even bij dat je je wilt inschrijven voor het winter OT)