Chip-oudt

Terwijl je achter je laptopje zit en je je vijf dagen per week een ongans werkt, denk je met weemoed terug aan die mooie Chip & Charge tijd: Drankjes in de Gieter/Biblos, weekendjes liften, toernooitjes op de club, competitie, barbecueën, open toernooi en alle mooie feestavonden. Wat was het een top tijd!

Maar na een aantal jaren komt er dan toch echt een einde aan: Je gaat naar een andere tennisvereniging en het leven wordt een stuk serieuzer. Kon je nog maar een paar keer per jaar terug naar die gezelligheid. Bovendien ben je reuze benieuwd of die twee nog bij elkaar zijn, en of het met die andere nog goed gekomen is. Waar zou iedereen terecht zijn gekomen? Je wilt best nog wel eens een biertje met ze drinken. Kon dat nog maar een keer….

En dat kan: Chip Oudt, de reünisten club van Chip & Charge!

Wij zijn opgericht voor alle oud-leden van Chip & Charge om een paar keer per jaar weer even bij elkaar te komen. Gewoon weer even een toernooitje spelen of een biertje drinken. Voor  € 20,- ben je al lid en kun je deelnemen aan de verschillende activiteiten die per jaar georganiseerd worden. 

Nog even kort op een rijtje wat Chip Oudt jou te bieden heeft:

- Deelname aan niet tennisgerelateerde Chip & Charge activiteiten
- Ontvangst van Chip Oudt nieuwsbrief
- Speciaal Chip Oudt georganiseerde activiteiten

Wil je oude tennisvrienden blijven zien? Wil je je Chip & Charge netwerk behouden? Kun je nog niet zonder de gezelligheid? Word dan lid van Chip Oudt! Meld je aan door het formulier op de website in te vullen!