Kalender

 • Winter Buiten Competitie 2017/2018

  Na de herfst komt de winter en ook in de winter kan er vollop getennist worden. Wordt jij de nieuwe king of queen van de besneeuwde banen? Of ben jij beter in het ijs van de banen maaien? Ook als je iets minder goed bent kan je aan je trekken komen tijdens deze koude maar gezellige competitie. Er wordt gespeeld op zondag en de speeldagen zijn: 12 en 26 november, 10 december, 14 en 28 januari, 11 februari en 4 maart. De inschrijving sluit op 28 augustus. 

 • Tweede trainingsperiode 17'18

 • Laddercompetitie

  Voor de fanatieke tennissers onder ons gaat de Chip & Charge Laddercompetitie weer van start. Een mooie gelegenheid om te laten zien dat jij de beste tennisser bent van jouw niveau! In de laddercompetitie daag jij jouw mede chippers uit tot een duel. Dit kan een single of dubbel zijn. Let wel op: Door de Toernooicie word je in de gaten gehouden of je wel genoeg tennist. Bij te lange inactiviteit krijg je een waarschuwing en wanneer deze wordt genegeerd, zal je afzakken naar beneden. De laddercompetitie zal doorgaan tot het pre-competitiefeest. Hoe hoog ga jij klimmen?

 • Fysieke training tweede trainingsperiode

  Weer in vorm komen als een tijger, voetenwerk verbeteren als een puma en je algemene fitheid omhoog gooien als een jaguar? Schrijf je dan in voor de fysieke training in de tweede trainingsperiode! De eerste training zal plaatsvinden op 4 december en het programma duurt 9 weken.

 • Kerstdiner

  Voorafgaande aan het lustrumkerstfeest op de boot gaan wij een overheerlijk driegangendiner met wijnarrangement voor jullie bereiden! Dit alles, inclusief de wijn, voor maar een tientje per persoon! Het kerstdiner begint om half 7 en is op chip. Er is maar voor maximaal 54 mensen plek aan de tafels, dus wees er snel bij!

 • Lustrum Kerstfeest

  Op 22 december vindt het spectaculaire lustrum kerstfeest plaats! Schrijf je snel in, want dit wil je niet missen!

  De kosten voor het feest bedragen +/- € 37,50, inclusief onbeperkt wijn, bier en fris. De inschrijving voor het diner volgt later!

 • Ledenetentje 2018

  Nadat je je helemaal hebt volgegeten tijdens de feestdagen kun je gewoon weer verder gaan tijdens het leukste etentje van Chip: het ledenetentje! Voor max. €15 wordt er vanaf 19 uur voor een heerlijke maaltijd gezorgd incl. 2 drankjes. Na het eten gaan we natuurlijk met z’n allen richting de Biblos! Geef je snel op want er zijn max. 50 plekken! 

 • Oliebollennachttoernooi

  Hoe beter het nieuwe jaar te beginnen bij Chip dan met Oliebollennachttoernooi op 12 januari?

  Denk je, huh, toernooi in de nacht. Klopt dat? Oh jazeker klopt dat! Tijdens dit toernooi zullen wij toosten op het nieuwe jaar, en nemen wij ons voor jullie een onvergetelijke avond en nacht te bezorgen! Wat zullen wij jou bieden tijdens deze prachtige avond? Tennis vanaf een uurtje of 22.00, kookco dineetje ervoor, een lekker glaasje bubbels en een overheerlijke oliebol. Vanaf 12 uur zullen wij elk uur toosten op het nieuwe jaar! De kosten voor het toernooi bedragen 5 euro.

 • Weekendje weg 2018

  Altijd al gedroomd van een heel weekend samen met alleen maar Chippers op een mooie locatie ergens in Nederland? Dan is dit je kans! Tijdens het ledenweekendje kunnen we weer ‘ns een andere stad dan Amsterdam helemaal op zijn kop kunnen zetten met… jullie!
  Geef je nu alvast op dit spectaculaire weekend voor ongeveer €60 met veel bier, gezelligheid en activiteiten. Het weekend vindt plaats van 19 januari (vanaf 19uur) tot en met 21 januari. Wees er snel bij want er zijn max. 50 plekken!

 • Zaalvoetbaltoernooi

  Na al dat bier en veel te veel eten wordt het toch echt eens tijd voor een sportieve activiteit! Het zaalvoetbaltoernooi vindt op 27 januari plaats op USC Amstelcampus van 13.00 tot 16.00 met een borrel na afloop. Trommel je vrienden op om een superteam te vormen en geef je voor slechts 7,50 pp samen op!

 • Davis Cup

  Dit jaar speelt Nederland voor het eerst in 4 jaar weer in de wereldgroep van de Davis Cup. Van 2-4 februari zullen zij het in de eerste ronde opnemen tegen Frankrijk. De wedstrijden zullen plaatsvinden in de prachtige Franse alpen van Albertville. Het plan is om samen met meerdere studententennisverenigingen, waaronder de Uithof,  naar Frankrijk af te reizen. We zullen donderdagavond (1 februari) met de bus vertrekken richting La France en maandagochtend (5 februari) weer terug terugkeren naar Nederland. De kosten hangen nog een beetje af van het aantal inschrijvingen. De busreis alleen zal rond de €80/100 kosten, daarbovenop komen dan nog het toernooiticket en de overnachting. 
  DUSSSS, kan jij niet wachten op een weekendje toptennis in de Franse alpen, schrijf je dan in!

 • Commissiefoto Almanak

  Zoals jullie weten is het dit jaar lustrum en daar hoort natuurlijk ook een Lustrum Almanak bij. Omdat we dit jaar groots uitpakken willen we dit jaar professioneel vastleggen, zo ook de commissiefoto's. Alleen de voorzitter van de commissie hoeft zich in te schrijven!

 • Winter OT

  Hoi lieve tennissers,
  Vanaf nu zijn de inschrijvingen voor het Winter Open Toernooi van de leukste tennisvereniging in Nederland, A.S.T.V Chip & Charge, geopend. Het toernooi vindt plaats van 3 tot en met 11 februari 2018.

  Een week lang genieten van de leukste tenniswedstrijden, activiteiten en heeeel veel gezelligheid zou toch niemand willen missen?!! Door het abonnement van een 10tje te nemen kun je de hele week meedoen aan alle activiteiten, waaronder: 4 dagen death pong, deelname aan het toeptoernooi, death balls en meer. Hier zijn overigens mooie prijzen te winnen.

  Je kan je inschrijven via deze link.

  Liefs,
  De OT-cie

 • derde trainingsperiode 17-18

  In vorm komen voor de voorjaarscompetitie? Je vastheid verbeteren? Je forehand en backhand perfectioneren? Je dubbele fouten omlaag halen naar 0? Dan zou ik maar gauw inschrijven voor de derde trainingsperiode! 

 • Ochtendtraining derde periode 17-18

 • Eten met de intro!

  Op 14 februari, (ja dat is op Valentijnsdag jongens!), organiseert jullie introcommissie een avond om je liefdestekort te compenseren tijdens een super leuke borrel in de Biblos. Deze avond staat in het teken van nieuwe liefdes en vriendschappen ontdekken. Nieuw bij chip? Of ben je geïnteresseerd naar chip? Kom dan gezellig eten met de introcommissie door je in te schrijven via dit formulier of door te mailen naar introductie@chipencharge.nl!

 • Eten met de intro!

  Op 14 februari, (ja dat is op Valentijnsdag jongens!), organiseert jullie introcommissie een avond om je liefdestekort te compenseren tijdens een super leuke borrel in de Biblos. Deze avond staat in het teken van nieuwe liefdes en vriendschappen ontdekken. 

 • Eten met de intro op Valentijnsdag!

  Op 14 februari, (ja dat is op Valentijnsdag jongens!), organiseert jullie introcommissie een avond om je liefdestekort te compenseren tijdens een super leuke borrel in de Biblos. Deze avond staat in het teken van nieuwe liefdes en vriendschappen ontdekken. Nieuw bij chip? Of ben je geïnteresseerd naar chip? Kom dan gezellig eten met de introcommissie door je in te schrijven via dit formulier of door te mailen naar introductie@chipencharge.nl!

 • ABN-AMRO Toernooi

  Het ABN Amro toernooi is zoals ieder jaar in Rotterdam. De studententennisverenigingen zullen op 15 februari hier massaal naar toereizen om de spelers aan te moedigen en te genieten van twee mooie wedstrijden. Er staan wat prachtige namen onder de deelnemers. O.a. Nick Kyrgios, Alexander Zverev en titelverdediger Jo-Wilfried Tsonga zullen erbij zijn dit jaar.

  Hierbij wat praktische informatie:
  Vanaf 17:30 zijn wij welkom voor een borrel met de andere studenten in Ahoy. Hierna zullen we in Ahoy twee mooie avondwedstrijden bijwonen om na afloop met z'n allen een groot feest neer te zetten in één van Rotterdams gezelligste kroegen. 
  Dit alles wordt geregeld voor een maximaal bedrag van 35,-. Hier zit een wedstrijdticket, feestticket en een drankje+bittergarnituur van Ahoy inbegrepen. Ook is het mogelijk om te blijven slapen in Rotterdam, dit zal 5,- extra kosten.

  Vergeet ook zeker niet om te mailen of de ExCie aan te spreken als er meer vragen zijn.

  Kusjes en knuffels,
  de ExCie

 • Mentale training 17-18

  Heb jij met tennis altijd al een mentale koning willen zijn? Altijd al je wedstrijdspanning willen overwinnen? Sneller vooruitgang willen boeken tijdens je tennistrainingen? Vanaf nu kun je daar iets mee doen!!! Chip biedt namelijk vanaf dit jaar mentale trainingen aan!
  BAM! LEUK! Wat houdt het in?
  • 3 sessies
  • 1,5 uur per sessie
  • Locatie: USC
  • Veel interactie en oefeningen
  • Leuke EN leerzame trainingen
  • Een goede transfer naar de praktijk
  • Mogelijk mentale trainingen op de tennisbaan
  • Verzorgd door sportpsycholoog-, tennistrainer- en chipper Sem Snippe
   

 • Fysieke training derde trainingsperiode

  Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de fysieke training, opnieuw verzorgd door de enige echte Erik Faneker! De trainingen zullen plaatsvinden op maandagavond (19.15-20.15) en woensdagochtend (10.00-11.00) en kosten slechts € 25 voor negen keer. Je geeft een voorkeursdag aan, maar dit betekent niet dat je aan deze dag vastzit. Schrijf je snel in!

 • Lustrum Mannen en Vrouwenactiviteit

  Zoals jullie allemaal weten is dit jaar het vierde Lustrum van onze wonderschone vereniging. Dit wordt uitgebreid gevierd met 4 evenementen waarvan er al 2 zijn geweest (het Openingsfeest en het Kerst(boot)feest) en er nog 2 gaan komen (het Open Feest op 30 maart en als klap op de vuurpijl het Lustrumgala op 16 juni).

 • Lustrum Mannen en Vrouwen activiteit

  Zoals jullie allemaal weten is dit jaar het vierde Lustrum van onze wonderschone vereniging. Dit wordt uitgebreid gevierd met 4 evenementen waarvan er al 2 zijn geweest (het Openingsfeest en het Kerst(boot)feest) en er nog 2 gaan komen (het Open Feest op 30 maart en als klap op de vuurpijl het Lustrumgala op 16 juni).

 • GAME Cup

  Op 2, 3 en 4 maart gaan Est Fellenoord, Chip & Charge, TC Veracket en M.S.T.V. Stennis de strijd tegen elkaar aan in de allereerste editie van de GAME Cup! Dit nieuwe uitwisselingsweekend zal ieder jaar in een andere stad worden georganiseerd, maar strijkt het eerste jaar neer in het altijd gezellige Eindhoven.

 • Wintersport 2018

  Dit jaar gaan wij naar Sauze d'Oulx in Italië! Voor 445 euro ga jij mee op deze onvergetelijke week van 10 t/m 18 maart. Het skigebied heeft maar liefst 400 km piste. In de prijs zit ook een kroegentocht en een trui. Verder, niet onbelangrijk: bier kost maar 2,50.

 • Padel voorjaarscompetitie 2018

  Padel voorjaarscompetitie! het maakt niet uit of je het al vaak gespeeld hebt of juist nog nooit. Iedereen kan zich inschrijven. we proberen teams te maken van 10, zodat iedereen kan meedoen en ook genoeg spelers zijn voor uit wedstrijden en thuiswedstrijden. Per speeldag heb je minimaal 4 personen nodig. LET OP: uit spelen is met Padel voorjaarscompetitie vaak ver weg. (andere provincies). Hou hier rekening mee als je je inschrijft. De speeldag is Zaterdag.

 • Lustrum Open Feest

  30 Maart 2018 willen wij een nieuw record zetten. 250 mannen, vrouwen en alles wat zich daartussen schaart willen wij in één zaal krijgen. 
  Alle gekkigheid op een kameel, dit is het ènige (en enigste) open feest van Chip&Charge tijdens het Lustrumjaar. We willen ons Lustrum delen met uw vrienden, kennissen en knappe zusjes! We begrijpen best dat u op een doorsnee Chipavond niet uw vrienden uitnodigt. 
  Dit is geen doorsnee Chipfeest, we gaan hier een bizar feest van maken(meer info hierover later).U heeft ons woord: Het gaat niet tegenvallen.
  Daarom een oproep aan u, nodig AL uw vrienden alvast uit voor het feest op 30 maart!

  Chip&Charge presents: Royale Oosterse Dynastieën
  Van de Emiraten tot het verre oosten, kom met al je vrienden proosten.
  Locatie: Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26
  Trek je Japanse pakje uit de kast, wikkel een theedoek over je hoofd heen, het kan niet te gek! Het wordt een vlammend feest, beloofd!!
   

 • Vriendjes- en Vriendinnetjesdag

  Nadat alle chippers verrot teruggekomen zijn van wintersport staat de volgende onvergetelijke activiteit alweer voor de deur: de V&V-dag!
  Baal jij dat je niet mee kon op wintersport? Tijd om wat gezelligheid in te halen. Op 31 maart, idd, dat is een dag na het open Lustrumfeest, zal vriendjes-en vriendinnetjesdag plaatsvinden op Chip. Deze dag zal in het teken staan van veel bier, spelletjes en veel bier (just the way we like it).

 • Voorjaarscompetitie 2018

 • Interne Competitie 2018

  De toernooicie is even stil geweest maar we komen weer met een nieuwe activiteit! En dat is jawel, de interne competitie! Ben je helaas uitgeloot voor de voorjaarscompetitie of wil je gewoon lekker extra spelen om nog beter te worden, dan is dit iets voor jou!

 • 4e trainingsperiode

  Hey fanatiekelingen, hebben jullie er al zin in? 

 • Fysieke training vierde periode 2018

  Lieve Chippers, 

 • Biercantus Mid-Competitiefeest

  SAVE THE DATE: 12 mei

 • NSK 2018

  Dit jaar kan er tijdens het NSK genoten worden van zowel kwalitatief hoogstaand tennis bij de indrukwekkende ‘Champions League’ en de hogere categorieën, als de minder prestigieuze maar daarom niet minder spannende wedstrijden bij de lagere categorieën. Dit is natuurlijk niet het enige dat deze week zo speciaal maakt. Ook buiten de baan belooft het een spektakel te worden met een speciaal ingericht groot terras, veel speciaal georganiseerde activiteiten en fantastische feesten! Schrijf je hier snel in!

 • Roland Garros 2018

  Samen met zusterverenigingen Fellenoord en Veracket verzorgt Chip & Charge ook in 2018 weer een trip naar Roland Garros. Voor veel profs is deze grand slam hét toernooi waar zij bij willen zijn. Supporters van Chip & Charge kunnen hier natuurlijk niet bij ontbreken!!

 • Vriendenpagina Almanak

  Heb jij jouw vrindschap altijd al een keer willen vereeuwigen? Of heeft jullie vriendengroep echt een hele toffe naam zoals de Oppergoden of de Bourgondiers?

 • Stijldansworkshop

  Het Lustrum Gala der A.S.T.V. Chip & Charge. Het festijn dat uiteraard met koeienletters in uwe agenda staat geschreven op aanstaande 16 + 17 juni. Als voorbereiding op deze heuglijke partij staat er binnenkort weer een magnifiek evenement op de planning, te weten een heuse stijldanscursus. Komt allen met uwe date of ander vriendelijk gezelschap op vrijdagavond 1 juni om dit evenement bij te wonen. Alle kneepjes van het stijldansvak zullen u geleerd worden en het tijdperk van een stijve hark zal voor eeuwig voorbij zijn. De precieze locatie en tijd zullen zo spoedig mogelijk ten gehore worden gebracht.

 • Lustrum Gala

  Hèt 4e Lustrum Gala van A.S.T.V. Chip & Charge. Oftewel het hoogtepunt van het lustrumjaar!  Al maandenlang zijn de voorbereidingen volop in gang om dit weekend tot een gegarandeerd succes te maken. Zaterdag 16 juni zullen we met de bus afreizen naar een nog onbekende locatie voor een super vette activiteit. Vervolgens vertrekken we naar de gala locatie voor een borrel. Hierna ben je in de gelegenheid om je helemaal ready te maken voor het gala in je tweepersoonskamer. Vervolgens schuif je in stijl aan voor een uitgebreid diner. Na het diner zal er tot de vroege uurtjes gefeest worden. De hele avond ben je in de gelegenheid om onbeperkt te drinken. Gelukkig kun je vervolgens rollend naar bed voor een verdere wilde nacht…De volgende ochtend kan je brak aan tafel plaats nemen voor een heerlijke brunch waarna we vervolgens weer terugreizen naar Amsterdam.

 • Familietoernooi 2018

  Al die verhalen thuis over het prachtige Chip. Ouders, broertjes en zusjes kunnen alleen maar gissen naar hoe geweldig het eigenlijk is. Maarrr, daar komt verandering in! Het familietoernooi komt er weer aan, waar je familie kennis kan maken met onze geliefde tennisvereniging. 

  Van 3 tot 7 zullen jullie wedstrijden met je familie tegen andere families spelen, waarna er een BBQ op jullie te wachten staat. 

  Klinkt lekker toch? Lijkt ons ook! Dus zet het in je agenda, en nog belangrijker, zet het in de agenda van je familie!

  De Ballen!

 • Boottocht + laatste borrel

  Volgende week woensdag (27 juni) is alweer de laatste borrel voor de zomer! 
  Van te voren organiseren wij een boottocht door de Amsterdamse grachten van 18:00-21:00! 
  Het zal rond de 10,- kosten. Laten we de borrels met z’n alle goed afsluiten!

 • Liftweekend 2018

  Wiehoeee, daar gaan we weer! 29 juli t/m 1 juli op liftweekend. Maar waarheen..? Dat is de vraag. Zoek snel een liftpartner zodat jullie je in kunnen schrijven, want er is maar plaats voor 23 koppels! Let op: slechts één van de twee liftpartners hoeft zich in te schrijven

 • Inschrijven Almanak 17-18

   

 • Vriendjes- en vriendinnetjesdag

  Lieve chippers en vrienden,

  Op 11 Augustus staat de legendarische V&V dag gepland! 

  Tijdens de eerste zaterdag van ons welbekende OT (inschrijven kan hier: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=92044662-B657-4811-A093-36B0A3774E94) zijn alle vrienden, familieleden, collega’s en huisgenoten van chippers welkom. 

  Wat kun je allemaal verwachten:

 • Inschrijven voor papa of mama!

  Het kinderseizoen is weer begonnen!
  September nadert en dat betekent ook een nieuwe generatie Chippers. Om deze tot een paar big, happy families te maken hebben we jullie als ouders nodig!

  Dit jaar zullen er een paar dingen anders gaan. Solliciteren gaat nu individueel i.p.v. in stellen. Je kunt wel een voorkeurspartner en een eventuele veto-partner opgeven (dit blijft ons geheimpje) maar we kunnen niet garanderen dat je hiermee samen komt. Wanneer we de koppels eenmaal hebben gemaakt, zullen we je uiteraard bellen om te melden met wie je kindertjes kunt hebben. 
  Ook zijn er nu een paar belangrijke data voor het ouderschap: controleer of je deze dagen beschikbaar bent voordat je solliciteert!
  6 & 7 oktober: introductieweekend
  1 oktober: open racket avond
  10 & 17 oktober: borrels (inclusief eten van tevoren)
  Tot en met december, in ieder geval één keer per maand family love

 • Padel training


  JA! Schrijf je hier in voor de leukste padeltrainingen!

 • Introductieweekend!

  Wat leuk dat je lid bent geworden van Chip & Charge en mee wil op ons introductieweekend! Het weekend vindt plaats van 5 tot en met 7 oktober. Op vrijdag gaan er met de trein twee shifts naar de locatie om 16 uur en om 18 uur, en op zondag zul je rond 13 uur weer thuis zijn. 

 • ONV toernooi 2018

  Kom zaterdag 10 november allemaal naar het Oud en Nieuw Verenigd (ONV) toernooi! Alle nieuwe leden hebben elkaar al goed leren kennen en zijn inmiddels al volledig ingeburgerd bij Chip. Daarom is het nu tijd om ze kennis te laten maken met (nog meer) leden die al een aantal jaren rondlopen bij de leukste vereniging van Amsterdam!

 • ASTT 2018: Amsterdams Studenten Tennis Toernooi


  17 & 18 november vindt het Amsterdamse Studenten Tennis Toernooi (ASTT) plaats! Dit toernooi is open voor alle studenten van Amsterdam! Heb jij altijd al een balletje willen slaan met je huisgenoot of beste studievriend? Dit is je kans! Iedereen die studeert mag namelijk meedoen aan het toernooi. Dit jaar kan je ook mee doen aan het padeltoernooi!

  Alle sterktes spelen met en tegen elkaar. Tel de rating van jou en je partner bij elkaar op en deel het door 2. Als je nog nooit hebt getennist heb je rating 9. Heb je geen partner maar wil je wel reuze graag meedoen? Geen probleem, schrijf je alleen in en wij koppelen je aan een andere lieve student.
  Inschrijven kan via de link onderaan!

  Dit jaar gaan we in de jeep over de savanne toeren, gaan we op zoek naar slangen, aaien we een olifant en zien we de rest van de big 5 door een verrekijker! Het hele weekend stuiteren we enthousiast als Freek Vonk met verhalen over hoe geweldig het is over het park. Kortom, dit weekend gaan we op SAFARI!
  Zaterdagavond zullen we deze reis vieren, trek je mooiste zebralegging aan, ren naar de winkel voor de echte Freek Vonk look of steel een olifant uit Artis, en kom naar Chip!

  We zien jullie dan!

  Inschrijven: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=CC01A609-55BD-418A-A03D-42EEAA077509
  Thema: ASTT op safari
  Inschrijfgeld: 1 onderdeel 5,-, 2 onderdelen 7,50
  Tennisniveau: alle niveaus gemixt
  Inschrijven kan tot woensdag 14 november

 • Interne competitie

  Dit jaar hebben we in plaats van de Winterbuitencompetitie onze eigen interne competitie. Geen gereis, maar lekker op Chip & Charge wedstrijden spelen tegen elkaar voor maar €5,- in totaal! Op 5 zondagen worden deze onderlinge wedstrijden georganiseerd door de Toernooicommissie. Er wordt gespeeld op de volgende data:

 • Tweede trainingsperiode

  Lieve Chippers,
  Vanaf NU is de inschrijving voor de tweede trainingsperiode geopend. Dit geldt voor zowel de tennistraining als de fysieke training.

 • Tweede padelperiode

  JA! Schrijf je hier in voor de leukste padeltrainingen!

 • Nieuwe ledenetentje


  Lieve NIEUWE leden,

 • Sinterklaasfeest

 • Kerstfeest + diner


  Lieve Chippers,

 • Oliebollennachttoernooi

 • Weekendje weg

 • De Klassieker: Chip vs Passing Shot

 • Open Racketavond

 • Ledenetentje

 • Winter Open Toernooi 2019

 • ABN AMRO toernooi


  Op donderdag 14 februari zullen we weer met andere studententennisverengingen een gehele tribune in Ahoy Rotterdam in beslag nemen om zo het tennis van topspelers als Alexander Zverev, Marin Cilic, Grigor Dimitrov en Nick Kyrgios te bewoneren. Vorig jaar hebben we zelfs Federer zien spelen!

 • HALV

 • Wintersport 2019!

  Jaja, NATUURLIJK ga jij mee op de leukste week van het jaar: de Chip wintersport van 8 t/m 17 maart 2019 in RISOUL. Voor maar €435,- (excl. materiaal, incl. skipas) dender jij een week lang de pistes af, drink je liters bier en heb je een week om nooit te vergeten!

 • Voorjaarscompetitie PADEL 2019

  De inschrijving voor de PADEL Voorjaarscompetitie is vanaf nu geopend! 

  Na al die training is het tijd je padel-skills te laten zien in competitieverband! Daarom doet Chip & Charge dit jaar natuurlijk weer mee aan de padel voorjaarscompetitie van de KNLTB.

  Er zijn 4 wedstrijddagen in maart en 3 in juni. De inhaaldagen zullen plaatsvinden in april en mei, tijdens de VJC van tennis. Als je niet elk weekend kan (vanwege wintersport bijvoorbeeld) is dit geen probleem! Er kan op 1 van de inhaaldagen gespeeld worden of je kan in een groter team geplaatst worden, indien gewenst.

  Er zal op zaterdag of op zondag gespeeld worden, we kiezen de dag waarop het leukste niveau gespeeld wordt en de meeste clubs in de buurt spelen. Zodra dit duidelijk is, hoor je het!

  Om mee te doen aan de PADEL Voorjaarscompetitie bij Chip & Charge dien je lid te zijn van Chip & Charge óf gedurende de hele competitieperiode een vrijspeelabonnement van USC tennis of padel te bezitten.

  Competitie bijdrage = 5 euro.

  De inschrijving is geopend tot en met 12 januari 2019, 12:00u.

 • GAME CUP @ Stennis

 • Pre-competitiefeest

 • Voorjaarscompetitie 2019


  De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie is vanaf nu geopend! Houd je weekenden vanaf begin april tot en met begin juni vrij om wedstrijden te spelen en te kijken, maar ook om de gezelligheid mee te maken. Dit jaar zal de VJC-commissie zorgen voor schittermagische weekenden met de leukste activiteiten, dit wil je niet missen!!

  De inschrijving is geopend tot en met 29 november.

 • NSK @ Lacoste Tilburg

 • Mid-competitiefeest

 • Roland Garros

 • Eindcompetitiefeest

 • Gala

 • GNSK in Amsterdam

 • Familietoernooi

 • Liftweekend

 • Clubkampioenschappen

 • Fellenoord Open Toernooi 2019

 • Chip & Charge Open Toernooi 2019