Kalender

 • Inschrijven Almanak 17-18

   

 • Inschrijven voor papa of mama!

  Het kinderseizoen is weer begonnen!
  September nadert en dat betekent ook een nieuwe generatie Chippers. Om deze tot een paar big, happy families te maken hebben we jullie als ouders nodig!

  Dit jaar zullen er een paar dingen anders gaan. Solliciteren gaat nu individueel i.p.v. in stellen. Je kunt wel een voorkeurspartner en een eventuele veto-partner opgeven (dit blijft ons geheimpje) maar we kunnen niet garanderen dat je hiermee samen komt. Wanneer we de koppels eenmaal hebben gemaakt, zullen we je uiteraard bellen om te melden met wie je kindertjes kunt hebben. 
  Ook zijn er nu een paar belangrijke data voor het ouderschap: controleer of je deze dagen beschikbaar bent voordat je solliciteert!
  6 & 7 oktober: introductieweekend
  1 oktober: open racket avond
  10 & 17 oktober: borrels (inclusief eten van tevoren)
  Tot en met december, in ieder geval één keer per maand family love

 • Padel training


  JA! Schrijf je hier in voor de leukste padeltrainingen!

 • Introductieweekend!

  Wat leuk dat je lid bent geworden van Chip & Charge en mee wil op ons introductieweekend! Het weekend vindt plaats van 5 tot en met 7 oktober. Op vrijdag gaan er met de trein twee shifts naar de locatie om 16 uur en om 18 uur, en op zondag zul je rond 13 uur weer thuis zijn. 

 • ONV toernooi 2018

  Kom zaterdag 10 november allemaal naar het Oud en Nieuw Verenigd (ONV) toernooi! Alle nieuwe leden hebben elkaar al goed leren kennen en zijn inmiddels al volledig ingeburgerd bij Chip. Daarom is het nu tijd om ze kennis te laten maken met (nog meer) leden die al een aantal jaren rondlopen bij de leukste vereniging van Amsterdam!

 • ASTT 2018: Amsterdams Studenten Tennis Toernooi


  17 & 18 november vindt het Amsterdamse Studenten Tennis Toernooi (ASTT) plaats! Dit toernooi is open voor alle studenten van Amsterdam! Heb jij altijd al een balletje willen slaan met je huisgenoot of beste studievriend? Dit is je kans! Iedereen die studeert mag namelijk meedoen aan het toernooi. Dit jaar kan je ook mee doen aan het padeltoernooi!

  Alle sterktes spelen met en tegen elkaar. Tel de rating van jou en je partner bij elkaar op en deel het door 2. Als je nog nooit hebt getennist heb je rating 9. Heb je geen partner maar wil je wel reuze graag meedoen? Geen probleem, schrijf je alleen in en wij koppelen je aan een andere lieve student.
  Inschrijven kan via de link onderaan!

  Dit jaar gaan we in de jeep over de savanne toeren, gaan we op zoek naar slangen, aaien we een olifant en zien we de rest van de big 5 door een verrekijker! Het hele weekend stuiteren we enthousiast als Freek Vonk met verhalen over hoe geweldig het is over het park. Kortom, dit weekend gaan we op SAFARI!
  Zaterdagavond zullen we deze reis vieren, trek je mooiste zebralegging aan, ren naar de winkel voor de echte Freek Vonk look of steel een olifant uit Artis, en kom naar Chip!

  We zien jullie dan!

  Inschrijven: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=CC01A609-55BD-418A-A03D-42EEAA077509
  Thema: ASTT op safari
  Inschrijfgeld: 1 onderdeel 5,-, 2 onderdelen 7,50
  Tennisniveau: alle niveaus gemixt
  Inschrijven kan tot woensdag 14 november

 • Interne competitie

  Dit jaar hebben we in plaats van de Winterbuitencompetitie onze eigen interne competitie. Geen gereis, maar lekker op Chip & Charge wedstrijden spelen tegen elkaar voor maar €5,- in totaal! Op 5 zondagen worden deze onderlinge wedstrijden georganiseerd door de Toernooicommissie. Er wordt gespeeld op de volgende data:

 • Tweede trainingsperiode

  Lieve Chippers,
  Vanaf NU is de inschrijving voor de tweede trainingsperiode geopend. Dit geldt voor zowel de tennistraining als de fysieke training.

 • Tweede padelperiode

  JA! Schrijf je hier in voor de leukste padeltrainingen!

 • Nieuwe ledenetentje


  Lieve NIEUWE leden,

 • Sinterklaasfeest

 • Kerstfeest + diner


  Lieve Chippers,

 • Pre borrelactiviteit: Jeu de boules


  Tête-à-tête, doublette, triplette, pétanque en but? Zijn dit al bekende termen of heb je geen idee waar dit over gaat? Na onze welverdiende kerstvakantie is het tijd voor de eerste pre borrelactiviteit van het nieuwe jaar, namelijk jeu de boulen! Dus voor alle mooie mensen die Mooie Boules wil gooien:

 • Oliebollennachttoernooi


  11 januari is het weer zover. Het leukste en lamste toernooi van januari 2019: het Oliebollennachttoernooi!

  Tijdens deze prachtige avond én nacht zullen de wedstrijden om 22:00 beginnen en gaan we vanaf 00:00 elk uur proosten op een geweldig nieuw jaar. Vanaf 20:00 staat het eten klaar, verzorgd door de geweldige Kookco. Het proosten doen we natuurlijk zoals met Oud & Nieuw is, wij zorgen voor bubbels en oliebollen!

  Kom gezellig het nieuwe jaar in proosten, oliebollen eten en keihard feesten!

 • Padeltraining derde periode

  Schrijf je nu in voor vier padeltrainingen. De derde periode start op dinsdag 15 januari 2019! De trainingen zullen bestaan uit groepen van acht en er wordt getraind op twee banen. Vier trainingen van anderhalf uur voor 35 euro

 • Weekendje weg


   

 • De Klassieker: Chip vs Passing Shot


  Lieve Chippers,

  We kennen allemaal wel die ene voetbalwedstrijd tussen die twee bepaalde voetbalclubs, maar op zaterdag 26 januari vindt pas de échte Klassieker plaats. Chip & Charge uit Amsterdam gaat namelijk strijden tegen Passing Shot uit Rotterdam tijdens verschillende onderdelen: tennis, padel en bier. In de felbegeerde finale speelt het beste team van Chip tegen het beste team van Passing Shot. Moge de beste winnen, maar eigenlijk weten we al wie dat zijn...

 • Open Clubavond


  CHIP EN CHARGE OPEN CLUBAVOND

  Maandag 4 februari is het zo ver: de eerste Chip & Charge Open Clubavond van het jaar. Dit is een goed moment om kennis te maken met het Chip-leven en dus jouw toekomstige studententijd! Bewaar je liever jouw tenniskunsten voor een andere keer of wil je niet tennissen, dan staan er ook andere activiteiten voor je klaar. Wil je wel tennissen, dan is er voor ieder niveau een groep waar je je bij kunt aansluiten.

  Wil je een goede bodem leggen, dan kan dat ook! De Kookco zal rond 20.00u een heerlijke maaltijd koken. Houd de Chip & Charge pagina en dit evenement in de gaten voor de inschrijflink voor het eten.

  Op deze avond zijn alle potentiële leden, nieuwe leden en andere geïnteresseerden welkom, maar natuurlijk ook alle Chippers met hun vrienden en studiegenootjes. Neem zo veel mogelijk vrienden mee om ze kennis te laten maken met Chip! Nodig ze ook gelijk even uit voor dit evenement. We gaan voor een mooie avond vol spelletjes, drankjes, dansjes, muziekjes en tennisballen!

  Daarnaast is dit de PUBQUIZ EDITIE, dus geef je op met een team (max. 6 personen) of kom zelf, dan regelen wij een team! En vergeet jezelf niet op aanwezig te zetten in het FB-event https://www.facebook.com/events/1172251396271036/

  We zien jullie dan!

  Liefs,

  De Introcommissie

 • Ledenetentje


  Hallooo lieve chippers!

  Woensdag 6 februari is het ledenetentje, georganiseerd door de Accie! Voor ongeveer 15-18 euro gaan we met z’n allen eten als een koning in een restaurant restaurant in oud-zuid: La Falote! Als klapper op de vuurpijl zal de eigenaar speciaal voor ons zijn accordeon uit de kast trekken en voor live muziek zorgen! De prijs is inclusief een drankje. Daarna gaan we gezellig door naar de borrel! Schrijf je snel in want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol = vol!

  Tot dan!

  De Accie

 • Winter Open Toernooi 2019


  WINTER OPEN TOERNOOI CHIP & CHARGE — 9 T/M 17 FEB

 • Derde trainingsperiode

  De inschrijvingen zijn weer geopend. 

 • ABN AMRO toernooi


  Op donderdag 14 februari zullen we weer met andere studententennisverengingen een gehele tribune in Ahoy Rotterdam in beslag nemen om zo het tennis van topspelers als Alexander Zverev, Marin Cilic, Grigor Dimitrov en Nick Kyrgios te bewoneren. Vorig jaar hebben we zelfs Federer zien spelen!

 • HALV


  Lieve Leden,

  Woensdag 20 februari is hét moment om weer volledig op de hoogte te worden gesteld van alle ontwikkelingen van het afgelopen half jaar en de plannen van Bestuur Lamens voor het komende half jaar!

 • Padeltraining vierde periode

  Schrijf je nu in voor zeven padeltrainingen. De vierde periode start op dinsdag 5 maart! De trainingen zullen bestaan uit groepen van acht en er wordt getraind op twee banen. Zeven trainingen van anderhalf uur voor maar 61,25 euro

 • Wintersport 2019!

  Jaja, NATUURLIJK ga jij mee op de leukste week van het jaar: de Chip wintersport van 8 t/m 17 maart 2019 in RISOUL. Voor maar €435,- (excl. materiaal, incl. skipas) dender jij een week lang de pistes af, drink je liters bier en heb je een week om nooit te vergeten!

 • Voorjaarscompetitie PADEL 2019

  De inschrijving voor de PADEL Voorjaarscompetitie is vanaf nu geopend! 

  Na al die training is het tijd je padel-skills te laten zien in competitieverband! Daarom doet Chip & Charge dit jaar natuurlijk weer mee aan de padel voorjaarscompetitie van de KNLTB.

  Er zijn 4 wedstrijddagen in maart en 3 in juni. De inhaaldagen zullen plaatsvinden in april en mei, tijdens de VJC van tennis. Als je niet elk weekend kan (vanwege wintersport bijvoorbeeld) is dit geen probleem! Er kan op 1 van de inhaaldagen gespeeld worden of je kan in een groter team geplaatst worden, indien gewenst.

  Er zal op zaterdag of op zondag gespeeld worden, we kiezen de dag waarop het leukste niveau gespeeld wordt en de meeste clubs in de buurt spelen. Zodra dit duidelijk is, hoor je het!

  Om mee te doen aan de PADEL Voorjaarscompetitie bij Chip & Charge dien je lid te zijn van Chip & Charge óf gedurende de hele competitieperiode een vrijspeelabonnement van USC tennis of padel te bezitten.

  Competitie bijdrage = 5 euro.

  De inschrijving is geopend tot en met 12 januari 2019, 12:00u.

 • Pre-borrelactiviteit 20 maart


  Lieve Chippers,
   
  Na het succesvolle jeu de boules van de vorige keer is het weer tijd voor een nieuwe editie van de pre-borrelactiviteit. Activiteiten met ballen zijn altijd goed, dus we gaan POOLEN.
   
  WAT: Poolen
  WANNEER: woensdag 20 maart van 19.00 tot 21.00
  WAAR: Poolcafe de Keu. Eerste Helmersstraat 5-7. 1054 CX Amsterdam.
  KOSTEN: rond 4 euro (incl. een borrelhap)
   
  Na het poolen gaan we met z’n allen naar de Biblos (op loopafstand!!)
   
  Vergeet je niet even aan te melden via het inschrijfformulier!

  Let op: we hebben een beperkt aantal plekken.
   
  Liefs,
  De Eerstejaarscommissie

 • GAME CUP @ Stennis


  Over minder dan een maandje is de tijd aangebroken om te escapen uit Alcatraz a.k.a. Stennis in Maastricht! Hieronder vind je de voorlopige planning van de dagen, een strak schema waar wij als gevangenen ons strikt aan dienen te houden. Op vrijdagmiddag zullen we met een groep Chippers vertrekken naar het zonnige zuiden om daar even de celblokken op z’n kop te zetten en te laten zien dat wij deze strijd maar al te graag aan gaan met onze zusterverenigingen!

 • Pre-competitiefeest


  Lieve Chippers,

  Wat is de beste manier om de voorjaarscompetitie met je team in te luiden? Ik hoor je het al denken: vrijdag 29 maart pre-competitiefeest!

 • Voorjaarscompetitie 2019


  De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie is vanaf nu geopend! Houd je weekenden vanaf begin april tot en met begin juni vrij om wedstrijden te spelen en te kijken, maar ook om de gezelligheid mee te maken. Dit jaar zal de VJC-commissie zorgen voor schittermagische weekenden met de leukste activiteiten, dit wil je niet missen!!

  De inschrijving is geopend tot en met 29 november.

 • Vierde trainingsperiode

  De inschrijvingen zijn weer geopend. 

 • Padeltraining vijfde periode

  Schrijf je nu in voor negen padeltrainingen. De vierde periode start op dinsdag 30 april! De trainingen zullen bestaan uit groepen van acht en er wordt getraind op twee banen. Negen trainingen van anderhalf uur voor maar 78,75 euro

 • NSK @ Lacoste Tilburg


  Hello (misschien niet zo) fanatieke tennissers,

 • Vriendjes- & vriendinnetjes borrel


  * De enige echte vriendjes- en vriendinnetjesborrel *

  Woensdag 1 mei is het zo ver: tijd om je vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen naar de borrel! Horen ze jou al het hele jaar enthousiast vertellen over Chip? 1 mei is hét moment om iedereen kennis te laten maken met onze fantastische borrel in de Biblos. Ook zal er een suprise-shotje voor een spotprijsje zijn, dit willen jullie niet missen! Shotssss and friendsss ???????? Het belooft een geweldig feestje te worden. Wees erbij!

  Kusjes de Introcommissie

 • Mid-competitiefeest


  Hallooo lieve Chippers,

 • Regel-je-date-borrel + eten bij Sababa

  Lieve Chippers,

  Op 8 juni vindt het mooie gala van Chip & Charge plaats. Dit wordt een onvergetelijke avond met een lekker diner, drankjes en dansjes. Om deze avond helemaal compleet te maken, hoort daar natuurlijk een date bij.

  We weten hoe moeilijk het is je droomvrouw of prins op het witte paard te vinden en daarom organiseren we een regel-je-date-borrel. Deze vindt op woensdag 22 mei plaats!

  Voordat we naar de borrel gaan in de Biblos vanaf 21 uur, kunnen we met een groep eten bij Sababa. Dit is een nieuw, Israëlisch restaurant in de Kinkerstraat dat net geopend is door een paar oud-Chippers. Hier kunnen je nog meer Chippers leren kennen en vind je misschien wel de perfecte match (en het is ook gewoon heel gezellig natuurlijk).

  Voor 12 euro p.p. krijg je een hoofdgerecht + drankje. Je kunt bij Sababa kiezen uit een vega/kip pita met couscoussalade of zoete aardappelfriet, lekkeeeeer! (Neem aub 12 euro cash mee!) Inschrijven voor dit leuke dinertje kan via de website!

  We zien jullie allemaal graag de 22e op de regel-je-date-borrel én bij Sababa!

  Liefs,

  De Galacommissie

 • Roland Garros


  Lieve Chippers,

  Van maandag 27 mei tot en met 30 mei heb jij de mogelijkheid om naar Parijs af te reizen en 3 dagen lang de grootste tennissers van de wereld te aanschouwen! Kosten voor dit fantastische weekend zullen ongeveer €150 zijn (incl. vervoer, hostel en Roland Garros toegangsticket). Vanaf nu kun je, je inschrijven via het inschrijfformulier op de website!

  Dit wil je niet missen!

  Liefs,

  De ExCie

 • Eindcompetitiefeest

 • Bestuursact + huldiging kampioenen VJC


  Waarde leden,

  Aan heel veel mooie dingen komt een eind, het bestuursjaar van Bestuur Lamens gelukkig nog even niet! Echter, omdat de competitie wel ten einde loopt, presenteert het bestuur zoals elk jaar traditiegetrouw op de allerlaatste VJC-dag als afsluiting de bestuursact en de huldiging van de kampioenen!

  Hier alvast recensies van kranten die de try-out mochten bijwonen:

  Het Parool
  "Entertainment als nooit tevoren, ongeëvenaard in hilariteit"

  De Volkskrant
  "Pioniers op het gebied van je laten lachen, zo chill"

  De Telegraaf
  "Waarschijnlijk wordt dit memorabeler dan de WK-finale in Zuid-Afrika, man man man dit wil je niet missen"

  De Speld
  "Unieke sketches met scènes die nog nooit eerder zijn vertoond"

  Dit spektakelstuk gepresenteerd door Bestuur Lamens voltrekt zich op zondagavond 2 juni om klokslag 20.30u. Zeg die afspraak bij je ouders af, laat je hond lekker zichzelf uitlaten en kom naar Chip! Je wil dit echt niet missen.

  Na afloop zullen alle kampioenen van de zaterdag en zondag worden gehuldigd!

  Nadat iedereen is bijgekomen van dit magistrale meesterwerk gaan we onszelf en de hele boel natuurlijk op de allerlaatste competitiedag heulemaal naar de galemiezen drinken!

 • Gala


  Lieve Chippers,

 • GNSK in Amsterdam


  Hallo fanatieke aanmoedigende Chippers,

  14 t/m 16 juni is het al zo ver: onze beste tennissers van Chip gaan de mooiste studentenstad Amsterdam vertegenwoordigen bij het tennis onderdeel van het GNSK!

  GNSK is het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap, waar studenten uit verschillende steden bij elkaar komen in een stad om te strijden voor de titel van beste studentenstad in hun sportcategorie.

  Dit jaar vindt het GNSK dus plaats in Amsterdam en nog leuker: het tennisonderdeel vindt plaats op onze club Chip & Charge! 14, 15 & 16 juni zal het evenement plaatsvinden, er zal alleen getennist worden op de vrijdagavond en zaterdag de hele dag (mits het gaat regenen).

  Het fantastische Chipteam is al compleet en dit zijn onze toppers: Anna, Merel, Vera, Nikander, Nick & Erik! Tegen elke tegenstander worden 5 wedstrijden gespeeld: HE, DE, HD, DD, GD. Genoeg tennis dus om te zien!

  Het zou natuurlijk fantastisch zijn als er super veel Chippers zijn om ons Chipteam naar de overwinning te schreeuwen -hoe wij dit als Chippers natuurlijk als geen ander kunnen ;). Wanneer ze precies zullen spelen zullen we nog bekendmaken, maar blok deze dagen dus wel in je agenda zodat je in ieder geval kan genieten van leuke tenniswedstrijden op topniveau :)

  Zet jezelf dus snel op aanwezig en volg onze berichten met meer info!

  Groetjesss,

  De GNSK-commissie

 • Open Clubavond


  17 juni is het eindelijk weer zo ver: tijd voor een Open Clubavond op Chip & Charge! Spijt dat je vorig jaar geen lid bent geworden? Of wil je alvast kennis maken met dé studenten tennis-en padelvereniging van Amsterdam? Dan is dit het perfecte moment!

  Vanaf 18.00 uur ben je welkom om een hapje te eten, balletje te slaan en drankje met ons te doen! Ook staan er twee activiteiten op het programma die wij later bekendmaken. Wil je mee eten? Schrijf je dan even in via de volgende link: https://forms.gle/vLbusue6tf91BcTj6

  Volg deze bekendmakingen via het evenement op Facebook en zet jezelf op aanwezig: https://www.facebook.com/events/432029524265060/

  Wij als introcommissie zullen er samen met de leden een fantastische avond van maken!

  Liefs,

  De Introcommissie

  PS. Vergeet je dansmoves niet cause it's a Havana Night!

 • Familietoernooi


  Lieve Chippers en familie,

  22 Juni is het tijd om Chip aan je familie te laten zien, en om als familie te komen kijken waar je zoon/dochter/nichtje/broertje/kleinkind het altijd over heeft.

  Van 15-19 zullen we (tennis)wedstrijdjes spelen met aansluitend een barbecue. We willen jullie vragen zelf  allemaal een lekker hapje mee te nemen zodat er gedurende de wedstrijdje of pauze momenten wat te eten is. 

  De barbecue wordt volledig geregeld door de KookCo, hiervoor zal wel een klein bedrag in rekening worden gebracht. Voor de rest is het toernooi helemaal gratisssss.

 • Boottocht voor de borrel


  BOOTTOCHT = VOL. Je kunt je nog wel inschrijven, dan kom je op de reservelijst te staan en krijg je een appje als er nog een plekje voor vrij is gekomen!

  Lieeeve Chippers,

  Het einde van het jaar is helaas alweer in zicht, om dit de leukste afsluiting allertijden te maken zorgt Bestuur Lamens ervoor dat we kunnen gaan varen!

  Om 18.45u varen we weg van de steiger bij Café Hesp aan de Amstel, zorg dat je uiterlijk om 18.30u op die locatie bent! Boten drijven weleens weg, dus helaas pindakaas als je te laat bent. We varen tot ongeveer 21u en gaan dan naar de Biblos :)

  Wij zorgen voor bier en wat kleine snacks voor de twee uurtjes die we gaan varen, kosten hiervoor komen in totaal rond de 10 euro per persoon te liggen (zorg wel zelf ervoor dat je een maaltijd hebt gegeten).

  Schrijf je snel in via het inschrijfformulier op de website: https://chipencharge.nl/activiteiten/info/856-boottocht-voor-de-borrel, er zijn maar een beperkt aantal plekken en VOL = VOL!

  Laten we er samen een geweldige laatste borrel van maken :)

  Liefs,

  Bestuur Lamens

 • Liftweekend

  Hallo leuke vrienden,

 • Clubkampioenschappen

 • Fellenoord Open Toernooi 2019

 • Sababa Chip & Charge Open Toernooi 2019


  Lieve tennissers,

 • Vriendjes- & Vriendinnetjesdag OT 2019


  Lieve Chippers & vriend(inn)en,

  Heb jij je al ingeschreven voor het leukste toernooi van Amsterdam, ons enige echte Sababa Chip & Charge Open Toernooi 2019? Dat kan tot en met 24 juli! Zaterdag 10 augustus starten we deze week met de vriendjes- & vriendinnetjesdag! Een dag vol met spelletjes, bier en plezier die je niet mag missen. Nodig al jouw vrienden en vriendinnen uit en kom samen met ons de week fantastisch inluiden! :)

  Vanaf 15.30u is iedereen welkom voor een middag vol spelletjes die we afsluiten met een heerlijke bbq en tot in de vroege uurtjes zal het feestje doorgaan!

  Inschrijven voor deze dag kan via het inschrijfformulier op de website.

  Liefs,

  De Introductiecommissie

 • Chip & Charge Open feest!


  Komt dat zien, Komt dat zien!

  Op donderdag 29 augustus sluiten wij de Introweken van de HvA, UvA en de VU af: samen met J O U.

  Kom een dansje wagen in ons magische Cirque du Chip. Vanaf 21:30 uur is iedereen welkom voor een geweldig feestje met vele verrassingen.

  Zet jezelf snel op aanwezig & blijf up-to-date van alles wat jou op deze magische avond te wachten staat!

  Liefs,

  De Introcommissie

 • Open Clubavonden in september


  ACE JOUW STUDENTENTIJD bij de leukste studenten tennis- en padelvereniging van Amsterdam!

 • Eerste borrel 4 september: NEON PARTY


  4 SEPTEMBER: EERSTE BORREL = NEON PARTY 

 • Papa & mama inschrijving geopend


  Hoi aanstaande mama/papa! Vanaf nu kun je solliciteren om de leukste papa/mama van Chip te worden! Wij stellen de juiste genen samen voor one big happy family. Vul snel het inschrijfformulier in en wie weet zet jij binnenkort je eigen familie op de wereld :)

 • Eerste trainingsperiode 2019

  De inschrijvingen zijn weer geopend. 

 • Padeltraining eerste periode

  Schrijf je nu in voor negen padeltrainingen. De eerste periode start op dinsdag 10 september! De trainingen zullen bestaan uit groepen van acht en er wordt getraind op twee banen. 

 • Inschrijven almanak 2018-2019


  Laat het koude bier en de syrtaki klinken, want dit jaar gaan we voor de almanak op reis naar het mooie zonnige Zuiden. Kom erachter wie met welke god of godin is geweest en wie te veel druiven en wijn heeft gehad…

 • Najaarscompetitie 2019

  De Najaarscompetitie is de manier om wedstrijdritme op te bouwen of te behouden. 

 • Najaarscompetitie padel 2019

  Schrijf je hier in voor de padel najaarscompetitie. Van 14 september tot en met 26 oktober spelen we 7 zaterdagen competitie. Dit valt samen met de tenniscompetitie, dus het is extra gezellig op het park!

 • Introweekend

 • ONV-toernooi