Fysieke training tweede trainingsperiode

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn.
Locatie: Radioweg 80
Datum: 04 dec 00:00 t/m 13 februari 00:00

Weer in vorm komen als een tijger, voetenwerk verbeteren als een puma en je algemene fitheid omhoog gooien als een jaguar? Schrijf je dan in voor de fysieke training in de tweede trainingsperiode! De eerste training zal plaatsvinden op 4 december en het programma duurt 9 weken.

De opzet is enigszins veranderd: de fysiek zal voortaan in plaats van €39 slechts €25 kosten voor 9 trainingen. Er zijn twee momenten in de week waarop je kan langskomen, maandagavond of dinsdagochtend; je geeft wel een voorkeursdag aan, maar dit betekent niet dat je aan een dag vast zit. Als je de ene week niet op de maandagavond kan, kan je gewoon aansluiten bij de dinsdagochtendgroep! Zo kom je elke week aan je fysieke training toe.

De training zal gegeven worden door niemand anders dan ons enige echte Gezicht van Chip & Charge, Mister Erik Faneker. Erik studeert Bewegingswetenschappen en is al vijf jaar tennisleraar met licentie A. Ken je hem nog niet? Dan zou ik je maar als de wiedeweerga inschrijven voor de fysieke training. Als je hem wel al kent, dan zien we je natuurlijk automatisch deze periode.

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn.