Biblos overname Bestuur

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn.
Locatie: Lijnbaansgracht 243
Datum: 19 mrt 00:00

De Biblos. 

De plek waar menig Chipper maar al te graag komt. Om te genieten van elkaar. Om elkaar onder het genot van een goud-gele rakker elkaar eens liefkozend en zwoel in de ogen te kijken. Zoveel liefde. Ongekende passie. Hoe kan mening mens dit ultieme gevoel nou weerstaan? Is het überhaupt mogelijk om je te verzetten tegen de onwaarschijnlijke innerlijke drang om zoveel te houden van de liefde die dit voorwerp bevat, bestaand uit verhit zand, soda en kalk? Wij zijn van mening van niet. 

Omdat wij jullie niet willen weerhouden van het goddelijke amstelbier dat de Biblos te bieden heeft, hebben wij een tweede Biblosavond ingepland waarin jullie je te goed kunnen doen aan het gouden vocht dat pils word genoemd. Deze dorstlesser bij uitstek zal jullie keeltjes laten afkoelen van de pittige avond die komen zal. Wat moeten jullie hiervoor doen? 

Dit jaar is de 5e editie dat de Biblos 'RUN THE BAR' organiseert. Wij (Bestuur van der Horst) grijpen deze mogelijkheid aan om te laten zien dat wij de beste tappers zijn van de wereld. Maar, daar hebben we jullie hulp bij nodig. Het gaat er namelijk om wie de meeste omzet draait van alle 14 teams! De winnaar krijgt een reischeque t.w.v. €1500,- en een geldprijs van €500,- (die wij gaan investeren in Chip&Charge gaan steken). Heb je liefde voor Chip&Charge maar hou je vooral van bier en van ons? Geef hieronder dan aan dat je er bij bent en schrijf deze datum met watervaste stift in je agenda:

19 MAART 2017!!! 

Be there or be square. 

Kusjes namens Chip&Charge,

Bestuur van der Horst

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn.