ASTT: Hét Amsterdamse Studenten Tennis Toernooi

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn.
Locatie: Amsterdamseweg 253 & Radioweg 80
Datum: 18 nov 00:00 t/m 20 november 00:00

 

Het Amsterdamse Studenten Tennis Toernooi (ASTT) komt er weer aan en wel van 18 tot 20 november!

Heeft tennis jou altijd leuk geleken maar heb je het nooit gedaan? Of ben je gestopt en wil je je skills weer eens testen? Dan is het ASTT dé uitgelezen kans! Doe nu mee en ervaar de leukste sport die er is! Het ASTT is voor ELK NIVEAU, dus wanneer je nog nooit een bal hebt geslagen en óók als je wel kunt tennissen!

Het ASTT wordt georganiseerd door de twee studententennisverenigingen Chip & Charge en TeniSTA voor alle studenten uit Amsterdam. Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn van een tennisvereniging, IEDEREEN KAN MEEDOEN! Dit is dus dé uitgelegen kans om te ervaren hoe dat precies werkt: tennis, gezelligheid én vooral heel veel bier!

Op vrijdagavond, zaterdag en zondag worden dubbel en mix wedstrijden gespeeld, met in de avonduurtjes natuurlijk een aantal mooie spellen en (thema)feesten.

Wil je super graag mee doen maar heb je geen partner? Niet getreurd! Als commissie zullen wij miljonair matchmaker spelen en je koppelen aan een perfecte partner, wie weet bloeit er meer dan alleen tennistalent.

Schrijf je in via: http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=CB727FF5-F441-405E-9139-B97B7A670973

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates, we hopen jullie allemaal eind november te zien!

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn.